/content/hbtbt/dk/en/search-results.html
Tall buildings with sunlight reflecting off the windows
Tall buildings with sunlight reflecting off the windows

Experts in fire safety and evacuation in buildings

Vi lanserer FlexES paneler fra ESSER

Kravene til dagens brannalarmsystemer er komplekse. Alt fra tilpassede konfigurasjoner og behovsbasert utvidelse, til fleksibel utvidelse med nye funksjoner og komponenter til bakoverkompatibilitet. I tillegg kreves kabinettdesign, brukervennlighet og lave livssyklus- og vedlikeholdskostnader. FlexES gir deg større planleggingsfrihet, en uavhengig kostnadsberegning og fleksibel bruk. Det modulbaserte konseptet gjør det mulig å enkeltvis tilpasse et brannalarmsystem og utvide og skalere ytelsen etter behov med ytterligere hardwaremoduler og programvareoppgraderinger. Dette gjør at vi alltid kan tilby kundene våre det de trenger, løsninger som ikke er overdimensjonerte i dag og som kan utvides når som helst i fremtiden.

FlexES konseptet

FlexES hjelper deg med å utvide og oppskalere systemet slik at det passer til dine behov. Modulbasert hardware og et utvalg av forskjellige programvareløsninger.

FlexES panelet er tilgengelig i 3 størrelser

FlexES control FX2: varianten med lite hus, har god plass til ytterligere kabling selv om den kommer i en kompakt størrelse. FlexES control FX10 / 18: masse plass for å legge til opptil 18 moduler.

Det modulbaserte konseptet

Den automatiske gjenkjenningen av hardwaremoduler gjør det enkelt å installere og gjør idriftssettelsen raskere. Enkelt plug & play prinsipp!

Enkelt brukergrensesnitt

Betjenes enkelt via en 5,7” touch skjerm. Den såkalte nattdesignen sikrer at kun de elementene som må betjenes vises, for best mulig funksjonalitet. Skjermen kan også vise grafikk, oversiktsplan samt rømmningsveier.

IQ8 Quad detektorer

Kombineres med allerede kjente sløyfekomponenter fra ESSER. Avanserte og intelligente detektorer som overvåker miljøet og tilpasser seg dette, samtidig som de er i stand til å skille mellom forskjellige typer røyk, damp, støv osv. Dette sikrer at uønskede alarmer unngås.

Talevarsling

Muligheter for integrasjon mot vårt talevarslingsystem Variodyn. Talevarsling gir raskere respons på nødsituasjoner og evakuering, men kan i tillegg brukes til musikk og avanserte annonseringer mm.

Lyst til å vite mer?

Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg så fort som mulig.